✔ Lynhurtig levering | ✔ Gratis fragt fra kun 399 kr. | ✔ +50.000 glade kunder

Info

Kundeservice

Tlf. 30 27 78 78
Man-fre 8.30-14.00

Vietnamesisk nudelsalat med grillet svinekød opskrift (Bun Thit Nuong)

🕒 Samlet tid: 1-2 timer. | Arbejdstid: 1 time 30 min. | Køkken: Vietnam

Bun thit nuong er en af de mest kendte vietnamesiske nudelsalater. Citrongræs marineret svinekød, friske urter, lækre risnudler og en lækker nuoc mam fiske sauce dipping gør denne ret til en absolut sommerfavorit.

Masser af smag i en stor nuddel bowl. Det grillede super smagfulde svinekød. Rød chili tilføjer noget bid, samt mynte og koriander lyser det sidste op.

Ingredienser

Kødet og marinaden:
  • 500 gram nakkefilet, flæskesteg eller ribbensteg
  • 1 stort løg
  • 2 citrongræs stængler
  • 1 spsk sesamfrø
  • 2 fede hvidløg
  • 1 spsk. palmesukker (alm. rørsukker kan også anvendes)
  • 1/2 tsk. sort peper
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 1 spsk. østersauce
  • 1 spsk. mørk sojasauce
Nudler og salat:
  • 1 pk. ægte vietnamesiske risnudler (bun tuoi)
  • rød spidskål
  • agurk
  • koriander
  • mynteblade
  • ristede peanuts (usaltede)
Syltede gulerødder og kinaradis (daikon):
  • 2 spsk. riseddike
  • 6 spsk. vand
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. salt
  • 3-4 gulerødder revet
  • 1/2 kinaradis revet
Fiskesauce dipping (Nuoc mam):
  • 1 dl. fiskesauce
  • 3 dl. vand
  • 3 spsk. sukker
  • 2 fede finthakket hvidløg
  • 1 hakket chili

1. Skær kødet ud i skiver på – 1 cm. tykkelse
2. Tilsæt østersauce, soja sauce, fiskesauce, sukker, peber og salt i kødet
3. Tilsæt hakket løg, hvidløg, sesamfrø og citrongræs. (citrongræs kan fravælges hvis man ikke bryder sig om smagen)
4. Lad kødet trække i ca. 30 – 60 min. i køleskabet
5. Grill kødet så kødet får en gylden farve. Det er også muligt at tilberede kødet i alm. ovn eller stegepande. Jeg foretrækker til enhver tid grill og helst kulgrill som i videoen
6. Nudler: Kog nudlerne i kogende vand i ca. 6 min. Tag herefter nudlerne op og skyld dem i koldt vand.
7. Sådan laver du syltede gulerødder og kinaradis
Tilsæt riseddike, vand, sukker og salt i en skål og rør det op
8. Tilsæt revede gulerødder og kinaradis og lad det trække i ca. 30 min.
9. Sådan laver du vietnamesisk fiskesauce dip (nuoc mam)
Bland fiskesauce, vand, sukker og lime indtil sukkeret er opløst.
10. Tilsæt hvidløg og chili
12. Klargør din nudelsalat skål ved at lægge nudler, kød, grøntsager og server sammen med din fiskesauce dip
13. Nyd din dejlige nudelsalat:)
Summary
recipe image
Recipe Name
Vietnamesisk nudelsalat med grillet svinekød opskrift (Bun Thit Nuong)
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Skriv et svar

Derfor har 10.000+ madelskere valgt Pandasia.dk

5 stjerner på Trustpilot

Vi elsker tilfredse kunder

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert

Fri fragt over 399 kr. (GLS & Burd)

- ellers fra kun 39 kr.

E-mærket certificeret

Din garanti for sikker e-handel

Her kan du betale med
mobilepay   visa  mastercard  maestro  diners club
Din ordre pakkes forsigtigt og sendes med
fragt logoer
Ugentlige tilbud?



Kontakt Pandasia.dk
pandasia.dk logo hvid
Pandasia ApS
Marktoften 7B
8464 Galten
CVR 40562087

Hørslevvej 35B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

Marktoften 7B, 8464 Galten
fødevarestyrelsen

e-mærket miloevenlig indpakning
Brug for hjælp?
anhdu long vu - pandasia.dk
AnhDu Long Vu
Din personlige rådgiver og madentusiast

Jeg er lige her. Fang mig på telefon eller mail hvis du har brug for hjælp til at finde de rigtige produkter til din madlavning.

30 27 78 78
Kundeservice tlf. 8.30-13.00
[email protected]
© Pandasia.dk 2022 - Drevet ud fra en personlig historie og ❤️ for asiatisk mad
Følg os her og bliv inspireret   facebook logo  instagram logo  youtube logo  pinterest logo